Tegning Horisontalt felt nr28

Tegning Horisontalt felt nr28

Tegning Horisontalt felt nr28 detail

Gjort idag med min Sapporo. Kom endelig til Diablo Menthe fra J.Herbin. Den er nesten sur men bare nesten. Jeg har gått tilbake til favorittformatet for de neste 13. Halvparten av størrelsen til de foregående feltene. Jeg skulle helst ha hatt en Saibi Togi til dette formatet men det må vente. Som kjent foretrekker jeg små format. Strømmen av disse små ideene er kontinuerlig og et stort format krever noe mere enn en liten ide. Jeg er for tiden ikke spesiellt begeistret for store ideer. Disse tegningene er tenkt som installasjoner i utstillingsrommet så tilsammen utgjør de større arbeid. En annen fordel er at et lite format er greit å ta med seg om velferdstaten smuldrer sammen og blir til intet. HU123

Legg igjen en kommentar