Amerikapakke

Amerikapakke

Stor stas forleden! Pakke fra USA!

Jeg har for vane å sende ut epost med diverse forslag når det koker over av ideer her på øya. Det er gjerne etter kopp nummer to med kaffe.

Så for ett par uker siden sendte jeg en kort melding via ett skjema til et amerikansk firma som driver med alt fransk innen skrivesaker. Jeg foreslo uten blygsel om ikke det var mulig å byttehandle litt blekk mot innrammede tegninger. Blekket jeg bruker er mere eller mindre umulig å få kjøpt i Norge nemelig.

Det tok ikke mere enn en halv time før en hyggelig dame ved navn Karen svarte:) Hun hadde Norske aner og ville gjerne sende meg fritt valg av blekk uten betaling bare hun kunne skrive litt om det jeg gjorde. Vow!

Jeg er totalt fetisjist når det gjelder utstyr spesiellt tegnesaker så det her er bare noe av det hyggeligste jeg har opplevd på lenge.

Av den grunn og fordi kanske flere er som meg oppretter jeg kategorien «saker» som bare handler om skamløs fetisjering (emosjonell objektestetikk:).

2 kommentarer tilAmerikapakke

  • Christian

    Emosjonell objektestetikk er en vesentlig del av seksualiteten også, så dine reaksjoner er med rette (og forståelig nok) intense og tilfredsstillende. Seksualitetsfortolkningen blir jo bare ytterligere forsterket når man ser hvilke objekter du fetisjerer: pennen som etterlater seg blekk av høyeste kvalitet på det blanke, deilige arket og tegner hva den vil.

    Er det noe du har behov for å snakke om? ;-D

  • Neida det går bra så lenge jeg kan sitte helt i ro i timevis og tegne parallelle linjer tett i tett:0)

Legg igjen en kommentar