Skulptur Satelitt 1 og 2

Bench satelite easel

Skulpturene «Satelitt 1» og «Satelitt 2» på plass under festivalen Nyksund9. «Satelitt 1» er den høyreiste og «Satelitt 2» er benken til venstre. Maleriet til høyre ble utført av barn under verkstedet jeg holdt Lørdags formiddag under festivalen. Jeg har knapt nok malt siden:) «Satelitt 2» demonstrerer praktisk bruk av stolpen ved at skulpturen fungerer som en 320cm lang benk som til min store fornøyelse ble flittig brukt under festivalen. Dette arbeidet la ann tonen for mitt videre arbeid under festivalene som kommer. Mitt ønske er å bygge flere satelitter som kan utgjøre en permanet utsmykkning i Nyksund. Arbeidet som har begynt  for festivalen Nyksund10 er utformingen av «Satelitt 3» hvis progresjon blir å følge her:)

Bench satelite easel2

Legg igjen en kommentar